Τμήματα Α’ Λυκείου

Στην Α’ Λυκείου εγγράφονται μαθητές που στοχεύουν στην εξασφάλιση σωστής υποδομής, ώστε να είναι σε θέση ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επόμενων ετών και κατ’ επέκταση να στηρίξουν με αξιώσεις τις επιλογές τους στη Γ ‘ Λυκείου.

Όταν φθάνει η στιγμή της ένταξης του μαθητή στο περιβάλλον του Λυκείου, οι εκπαιδευτικοί μας βρίσκονται στο πλευρό του μαθητή ώστε να μεταλαμπαδεύσουν την κατάλληλη γνώση και κατάρτιση που θα του εξασφαλίσουν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χειμερινό Πρόγραμμα Σπουδών

Μαθήματα  Διδακτικές Ώρες
Μαθηματικά 4 ώρες / εβδομάδα
Φυσική 2 ώρες / εβδομάδα
Χημεία 2 ώρες / εβδομάδα
Έκθεση 2 ώρες / εβδομάδα

Θερινό Πρόγραμμα από Α’ λυκείου προς Β’ Λυκείου

( Διάρκειας 5 εβδομάδων /  16 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φροντιστήριο μας οργανώνει θερινά μαθήματα για τους αποφοίτους της Α’ Λυκείου.

Θεωρούμε ότι λόγω της πολύμηνης απουσίας από την τάξη, του κινδύνου να κλείσουν πάλι τα σχολεία λόγω της πανδημίας, και με δεδομένο ότι στο τέλος της Β’ Λυκείου οι προαγωγικές εξετάσεις θα διεξαχθούν με θέματα από κοινή τράπεζα θεμάτων στα βασικά μαθήματα, θα ήταν χρήσιμο για τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν θερινά μαθήματα, ώστε να ενισχύσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τις βάσεις τους για καλύτερες επιδόσεις. Ταυτόχρονα, αυτό θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε σε μεγαλύτερο βάθος εκείνα τα κεφάλαια της Β’ Λυκείου που σχετίζονται με την ύλη των Πανελλαδικών εξετάσεων .

Πρόγραμμα

Μαθήματα Διδακτικές Ώρες
Μαθηματικά 4 ώρες / εβδομάδα
Φυσική 3 ώρες / εβδομάδα
Χημεία 2 ώρες / εβδομάδα
Έκθεση 2 ώρες / εβδομάδα

 Διαγωνίσματα Α΄ Λυκείου

Τα διαγωνίσματα διεξάγονται στο χώρο του φροντιστηρίου συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχουν προκαθοριστεί. Εξετάζουν το βαθμό αφομοίωσης των γνώσεων από τους μαθητές καθώς επίσης και την εξοικείωση με την διαδικασία των εξετάσεων.